Ce scrie presa din Turcia despre transferul lui Cristi Manea la Galatasaray

Ce scrie presa din Turcia despre transferul lui Cristi Manea la Galatasaray
| Foto: @Profimedia Images

Cristi Manea (26 de ani) a devenit jucător liber de contract, după ce a refuzat să-și mai prelungească contractul cu cei de la CFR Cluj, lucru care l-a scos din sărite pe patronul Nelu Varga.  

Presa locală şi naţonală a vuit cu declarația patronului din Gruia, Nelu Varga, după ce acesta l-a numit ”nesimțit” pe Cristian Manea, jucătorul CFR-ului care a ales să nu mai continue cu gruparea feroviară. Dorința lui Manea de a pleca de la CFR nu ar fi trebuit să îl surprindă pe patron, deoarece fotbalistul și-a exprimat adesea poziția cu privire la acest subiect în ultima perioadă. 

După 230 de meciuri în tricoul ardelenilor, Cristi Manea a plecat din Gruia cu capul sus, transmițându-le un mesaj de suflet fanilor echipei numind perioada de la Cluj ca fiind 7 ani minunați, plini de emoţii pe care şi-i va aminti cu drag. Acesta a menţionat că a fost o onoare și un privilegiu faptul de a îmbrăca tricoul CFR-ist, plus câştigarea celor 5 campionate și două Supercupe. "Clujul a devenit casa mea adevărată pentru că aici am jucat 230 de meciuri și tot aici au venit fetițele mele pe lume”, a spus Cristi Manea. 

Liber de contract, Cristi Manea poate semna cu orice echipă îi oferă un angajament. Chiar dacă se vorbea de faptul că Galatasaray își dorește un alt fundaș dreapta, presa din Turcia anunță altceva. Potrivit celor de la Takvim, fotbalistul român a intrat din nou pe lista grupării ”Cim-Bom-Bom”. Mai mult, sursa citată a vorbit la superlativ despre polivalența lui Manea, notează digisport.ro

”Galatasaray l-a pus pe agenda sa pe Cristian Manea, al cărui contract la Cluj se va încheia pe 1 iulie. Starul român, a cărui poziţie principală este de fundaş dreapta, poate juca pe fiecare parte a apărării. Și-a început cariera de fotbalist la academia lui Hagi, legenda lui Galatasaray”, a scris sursa citată. 

Ce scrie presa din Turcia despre transferul lui Cristi Manea la Galatasaray

Comenteaza