Ce spune Sabău despre posibila sa înlocuire. Antrenorul a purtat discuții cu cei din conducerea clubului

Ce spune Sabău despre posibila sa înlocuire. Antrenorul a purtat discuții cu cei din conducerea clubului
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tehnicianul Universității Cluj a clarificat situația sa și a vorbit despre planurile de viitor alături de "studenți".

După ce au apărut informații conform cărora Marius Șumudică a fost contactat de oficialii clubului clujean și chiar primarul ar dori să îl numească pe fostul antrenorul de la Gaziantep, Ioan Ovidiu Sabău a clarificat situația.

"N-am nici cea mai mică problemă. Este un subiect care nu mă afectează. Nici nu știu cât de adevărat este. Nu e problema mea, este problema conducerii", a spus Sabău pentru Prosport.

Antrenorul își dorește să continue pe banca tehnică a echipei clujene și a dezvăluit că, de ceva vreme, pregătește alături de conducere sezonul următor și analizează posibilele ținte din perioada de mercato.

"Discutăm strategia pentru sezonul viitor de mai mult timp. Facem strategia de transferuri, ce jucători ne dorim, încercăm să facem o analiză cât mai corectă în privința celor care o să vină, ca să facem cât mai puține greșeli.

Ne dorim transferuri cât mai reușite și suntem atenți și la caracter, pasiunea pe care o au când intră în teren. Pentru că asta apreciază oamenii la noi. Putem aduce doar jucători liberi. Din ce am văzut, suntem pe locul 9-10 ca buget, din campionat.

Îmi doresc să cresc pretențiile, să cresc nivelul. De-aia am și declarat că nu mai vreau să mă lupt la retrogradare. E ambiția mea să scot acest club din anonimat, să aibă și fanii noștri satisfacții mai mari", a explicat antrenorul.

Comenteaza