Ce urmează la CFR Cluj: ”Ne strângem mâna și ne despărțim”

Ce urmează la CFR Cluj: ”Ne strângem mâna și ne despărțim”
| Foto: CFR Cluj Facebook

După 11 etape din această ediție a campionatului, echipa patronată de Nelu Varga este doar pe locul 6, cu 15 puncte acumulate, iar meciul pierdut cu UTA Arad a adâncit tensiunile în Gruia. 

Președintele de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a transmis că a avut loc o întrunire cu staff-ul și jucătorii. Acesta a transmis una dintre concluziile ședinței: fotbaliștii care nu vor asculta de antrenorul Dan Petrescu pot părăsi gruparea din Gruia chiar înaintea perioadei de transferuri din iarnă.

"S-a discutat în vestiar cu jucătorii. S-a subiliniat faptul că antrenorul este cel care are puteri depline în vestiar. El este cel care decide primul 11 și jucătorii care intră pe parcursul meciului. În trecut, campionatele s-au câștigat și datorită jucătorilor care au intrat pe parcursul partidei și au făcut diferența. Acest lucru e important.

În situația în care anumiți jucători nu vor respecta cerințele antrenorilor, ne vom strânge mâna și ne vom despărți chiar și înainte de perioada de transferuri. Vor fi trași pe dreapta și nu vor mai fi în vizorul nostru, urmând ca în iarnă să tragem linie. Deja ne-am făcut o idee despre pozițiile care au nevoie de sprijin în echipa noastră”, a spus Cristi Balaj, potrivit Sport Total.

Pentru CFR Cluj urmează meciul cupa Poli Iași de sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 19:00. Partida va conta pentru etapa a 12-a și va avea loc "acasă", pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. Amintim că Poli Iaşi este singura formaţie care a câştigat împotriva echipei care se află pe locul 1 în această ediţie a campionatului, Universitatea Cluj. 

Comenteaza