Ce vrea noul antrenor de la "U" VIDEO

Ce vrea noul antrenor de la
Noul antrenor al Universităţii Cluj vrea să câştige primul său meci pe Cluj Arena. Mihai Teja caută să obţină astfel susţinerea şi încrederea suporterilor. Tehnicianul adus de Florian Walter pentru a scăpa echipa de la retrogradare vrea să învingă luni Viitorul Constanţa şi să îşi depăşească profesorul, pe Gică Hagi, cel care l-a promovat în fotbalul mare.

Antrenorul Universităţiii, Mihai Teja, spune că are emoţii la primul meci pe Cluj Arena, dar vrea să castige pentru suporteri. "Îmi doresc foarte mult, mai ales că jucăm aici în Cluj, să aduc prima victorie, e foarte important şi pentru mine, o victorie pentru suporteri îi va aduce mai aproape de echipă", spune el.

Mihai Teja a fost introdus in fotbalul mare, ca secund la Steaua, chiar de Gică Hagi, finanţatorul echipei pe care o va înfrunta luni seara pe Cluj Arena.

Mihai Teja a avut o discutie cu finantatorul Universitatii, Florian Walter, care l-a asigurat ca va sustine echipa."Domnul Walter mi-a zis că vrea să salveze echipa de la faliment şi de la retrogradare, vrea să vină lângă echipă", spune Teja.

Singurul jucător indisponibil la "U" Cluj este Mendy, care ispăşeşte o etapă de suspendare. "U" Cluj - Viitorul Constanta se joacă luni, de la ora 19, pe Cluj Arena.


Reporter: Alin Golban
Operator: Cristi Rus

 

Comenteaza