Cel mai bun atac vs cea mai bună apărare. "U" primeşte vizita liderului, Olimpia Gherla

Cel mai bun atac vs cea mai bună apărare.
Cu o victorie în faţa gherlenilor, Universitatea va ajunge la egalitate de puncte cu viitorul adversar. "Şepcile roşii" au câştigat toate partidele de acasă din actuala stagiune.

"U" Cluj va juca cu Olimpia Gherla, pe Cluj Arena, sâmbătă, în runda cu numărul şapte din Liga a IV-a.

Cu o victorie în faţa gherlenilor, Universitatea va ajunge la egalitate de puncte cu viitorul adversar.

Echipa lui "Papi" ocupă locul patru, cu 13 puncte şi un golaveraj de 33-4. Olimpia se află pe primul loc, cu 16 puncte şi un golaveraj de 18-3.

Săptămâna trecută, "studenţii" au obţinut primul semieşec din campionat, după egalul înregistrat pe terenul formaţiei Sticla Arieşul Turda. "Alb-negrii" au fost conduşi de două ori, dar au reuşit să revină de fiecare dată.

"Şepcile roşii" s-au revanşat, însă, în Cupa României. Miercuri, 5 octombrie 2016, Universitatea a învins cu 5-1 echipa turdeană, pe arena din Parcul Central.

De partea cealaltă, Olimpia s-a impus cu 3-0 în faţa echipei Vulturul Mintiu Gherlii. 

Meciul din weekend va reprezenta duelul dintre cel mai bun atac ("U" Cluj) şi cea mai bună apărare din serie (Olimpia Gherla).

Mijlocaşul Alex Păcurar este nerăbdător să revină pe teren. Fotbalistul de 34 ani a lipsit în ultimele patru partide ale "studenţilor", din cauza unei accidentări. El a încris două goluri în primul meci din actuala stagiune, 12-0 cu Tritenii de Jos.

"Este o partidă importantă, ţinând cont de locul pe care se află viitorul adversar. Dar jucăm acasă şi asta va fi principalul nostru atu. Până acum, am avut un parcurs foarte bun, chiar dacă nu suntem o echipă omogenă. Dar avem mulţi jucători tineri, care vor să se afirme şi aceste probleme se vor remedia cu timpul. Sper să revin şi eu cât mai curând. Deocamdată, mă aflu sub tratament, iar sâmbătă viitoare, e programată ultima şedinţă. În cel mult două săptămâni, ar trebui să fiu apt", a spus Păcurar pentru ZIUA de CLUJ.

"U" Cluj - Olimpia Gherla se joacă sâmbătă, pe Cluj Arena, de la ora 16:00.

Comenteaza