Video Cel mai nou "student", impresionat de ce a găsit la Cluj. Cum se autocaracterizează van der Werff

Cel mai nou "student", impresionat de ce a găsit la Cluj. Cum se autocaracterizează van der Werff
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul elvețian sosit recent la Universitatea a oferit primele impresii după ce s-a alăturat "Șepcilor roșii".

Prezentat oficial după Derby, Jasper van der Werff are un trecut care îl recomandă drept un jucător de calitate. Trecut pe la RB Salzburg, FC Basel, dar și prin fotbalul german, fundașul în vârstă de 25 de ani aduce experiență defensivei clujene.

Elvețianul a efectutat deja primele antrenamente alături de noii săi colegi și a oferit impresiile sale despre ceea ce a găsit la Universitatea. Mai mult, van der Werff a oferit și o scurtă autocaracterizare și a vorbit despre ce a trăit în tribune la Derby-ul cu CFR.

"Săptămâna trecută am venit cu tatăl meu și cu agentul meu. Am vorbit cu antrenorul și cu oamenii din club. Impresiile au fost foarte bune. Oamenii mi-au oferit un sentiment plăcut. Am urmărit meciul cu CFR, totul m-a convins să vin aici. Atmosfera a fost impresionantă, în special după victorie. Am văzut echipa sărbătorind cu suporterii, sper să trăim astfel de momente și în următoarele săptămâni.

Am avut primul antrenament intens după ceva timp, voi avea nevoie de câteva pentru a fi la nivelul echipei. M-am simțit bine, iar calitatea este foarte bună. Sunt multe lucruri bune aici. Discuțiile cu oamenii de aici au fost plăcute.

Sunt un fundaș căruia îi place să aibă mingea, pasez foarte bine. Pe de altă parte, treaba mea este să apăr poarta și să mă asigur că adversarul nu înscrie. Iubesc să joc într-o atmosferă bună, cu fani zgomotoși. Asta dă energie în plus echipei și mie în mod special. Am auzit că avem fani extraordinari, deci aștept cu nerăbdare să îi vad și să îi aud pe stadion", a declarat noul fundaș al Universității Cluj.

Comenteaza