Cel mai scump transfer din istorie s-a perfectat. Bale, prezentat oficial la Real Madrid

Cel mai scump transfer din istorie s-a perfectat. Bale, prezentat oficial la Real Madrid
Fotbalistul galez Gareth Bale a fost prezentat astăzi oficial la Real Madrid. Suma de transfer vehiculată este cea mai mare plătită pentru un fotbalist, 85,3 milioane de lire sterline, adică aproximativ 100 milioane de euro.

Real Madrid a anunţat duminică seară transferul fotbalistului galez, în vârstă de 24 de ani, Gareth Bale, de la Tottenham Hotspur. Chiar dacă nu a fost precizată oficial, suma vehiculată pentru transfer este de circa 85,2-85,3 milioane de lire sterline, însemnând aproximativ 100 mil euro.

Bale a efectuat astăzi vizita medicală la Madrid şi a semnat un contract pe şase ani cu Real. Fotbalistul a fost prezentat oficial pe stadionul Santiago Bernabeu, în prezenţa fanilor dar şi a preşedintelui clubului de fotbal, Florentino Perez, conform theguardian.com.

"E un vis pentru mine să joc la Real Madrid. Vă mulţumesc pentru primirea minunată. Hai Madrid", le-a transmis fanilor Bale, în limba spaniolă, potrivit sursei citate.

Amintim, transferul lui Bale l-a depăşit ca valoare pe cel al lui Cristiano ROnaldo, care s-a transferat în 2009 de la Manchester United la Real Madrid pentru 80 mil lire sterline, însemând aproximativ 93,9 mil euro, conform wikipedia.com.

 

Comenteaza