CFR a bătut-o pe Gaz Metan și e din nou în zona de play-off. VIDEO

CFR a bătut-o pe Gaz Metan și e din nou în zona de play-off. VIDEO
Formația din Gruia s-a impus cu 2-1 pe terenul medieșenilor, sâmbătă, în etapa cu numărul 23 din sezonul regulat al Ligii 1.

Primul gol al "feroviarilor" a venit abia în repriza secundă şi a fost înscris de Omrani, cu capul, din unghi (minutul 63). În minutul 72, CFR Cluj și-a majorat avantajul după un șut la colțul scurt al lui Păun. Aceasta este prima reușită a mijlocașului de 21 ani din actuala stagiune.

Trupa lui Pustai a redus din handicap în minutul 84, prin Sikorski, care l-a învins pe Mincă după o reluare din interiorul careului. Cu toate astea, "găzarii" nu au mai reușit să marcheze și golul de 2-2, iar CFR a înregistrat o victorie crucială în lupta pentru ocuparea unui loc de play-off.

În urma acestui rezultat, formația din Gruia a ajuns la 34 puncte și e pe locul 5. Gaz Metan este pe 4, cu un punct mai mult. Etapa viitoare, CFR Cluj primește vineri vizita lui ASA Târgu Mureș.

VEZI REZUMAT VIDEO

GAZ METAN MEDIAȘ - CFR 1907 CLUJ 1-2 (0-0)

Au marcat: Sikorski (84)/ Omrani (63), Păun (72)

Gaz Metan (4-3-3): Pleșca - Romeo (Danci 74), Itoua, Trtovac, Crețu - Bic, Tahar, Zaharia (Buziuc 65) - Sikorski, Eric (Petre 71), Munteanu. Antrenor: Cristi Pustai

CFR Cluj (4-4-2): Mincă - Peteleu, Mureșan, Larie, Lopes - Nouvier (Sorsa 77), Gomelt, Rus, Chiriță (Păun 31) - Bud, Omrani (Juan Carlos 89). Antrenor: Vasile Miriuță

Cartonașe galbene: Mincă, Rus, Sorsa

Arbitri: Istvan Kovacs (centru), Sebastian Gheorghe și Radu Ghinguleac (tușieri)

Stadion: Municipal Gaz Metan, Mediaș

Comenteaza