CFR a pus gând rău lui Dinamo. Miriuță: ”Luptăm pentru victorie și ar fi frumos să o obținem”

CFR a pus gând rău lui Dinamo. Miriuță: ”Luptăm pentru victorie și ar fi frumos să o obținem”
CFR Cluj va da piept cu Dinamo, miercuri, de la ora 21:00, pe arena din Ștefan cel Mare, în cea de-a patra etapă din play-off.

"Feroviarii" ocupă locul 3 înaintea partidei cu "alb-roșii", având 28 puncte, și se pot apropia la două puncte de liderul Viitorul dacă vor învinge echipa lui Cosmin Contra. De partea cealaltă, Dinamo e pe ultimul loc din play-off, cu doar 23 puncte.

Gruparea din Gruia pornește cu un moral bun, în ultima rundă câștigând clar cu CS Universitatea Craiova, scor 4-1, într-o partidă care s-a disputat la Pitești. Formația bucureșteană a suferit în schimb un eșec în fața eternei rivale, FCSB, scor 1-2.

CFR are un bilanț pozitiv cu Dinamo în confruntările din acest campionat, ardelenii bifând un succes (2-0 în deplasare) și un egal (0-0 acasă).

"Este foarte important jocul cu <<câinii>>, cum e și celălalt din week-end, cu Viitorul. Dacă facem 6 puncte în aceste două meciuri, chiar suntem cu adevărat în lupta pentru titlu. Miercuri, venim să ne facem jocul, luptăm pentru victorie şi ar fi frumos să o obţinem", a spus antrenorul lui CFR Cluj, Vasile Miriuță, citat de gsp.ro.

Dinamo - CFR Cluj se joacă miercuri seara, de la ora 21:00, pe stadionul Ștefan cel Mare din București. Întâlnirea va putea fi urmărită la televizor pe Dolce, Look și Digisport.

Clasament play-off:

1. FC Viitorul - 33 puncte
2. FCSB - 30 puncte
3. CFR CLUJ - 28 puncte
4. CS Universitatea Craiova - 24 puncte
5. Astra Giurgiu - 23 puncte
6. Dinamo - 23 puncte

Comenteaza