CFR a ratat transferul lui Bumba. Unde va ajunge fostul internațional de tineret

CFR a ratat transferul lui Bumba. Unde va ajunge fostul internațional de tineret
Formația din Gruia nu a reușit să-l legitimeze pe Claudiu Bumba, iar acesta s-a înțeles în cele din urmă cu Dinamo.

Mijlocașul de 23 ani va semna un angajament pe doi ani și jumătate cu gruparea din Ștefan cel Mare, anunță Gazeta Sporturilor.

Bumba a fost cu CFR Cluj în stagiul de pregătire din Cipru, unde a evoluat în trei amicale. Gruparea din Gruia nu a mai primit, însă, "cartea verde" de la FIFA pentru a-l putea legitima pe tânărul jucător. Fotbalistul român a fost dat în judecată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de fostul său club, Hapoel Tel Aviv, care i-a cerut o despăgubire de 2 milioane de euro.

Președintele "feroviarilor", Iuliu Mureșan, a declarat joi dimineața că transferul lui Bumba este în impas."Cu Bumba stăm, deocamdată, pe loc. Acum nu mai depinde de noi, ci de el și clubul unde a evoluat ultima dată. E complicat", a spus Mureșan pentru ZIUA de CLUJ.

Claudiu Bumba a jucat ultima dată la Hapoel Tel Aviv (Israel), cu care și-a reziliat contractul unilateral. Fostul internațional de tineret a mai trecut pe la ASA Târgu-Mureș (2011-15), AS Roma (2012-13) și FCM Baia Mare (2009-11). Bumba a evoluat pentru selecționatele U17, U19 și U21 ale României, dar are o și prezență în Naționala mare, pe 27 ianuarie 2012, într-un amical cu Turkmenistan.

 

Comenteaza