CFR, calificare cu emoții în semifinala Cupei. Ardelenii au câștigat la limită cu rezervele în fața Argeșului

CFR, calificare cu emoții în semifinala Cupei. Ardelenii au câștigat la limită cu rezervele în fața Argeșului
| Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Ardelenii s-au impus cu scorul preferat a lui Dan Petrescu contra celor de la FC Argeș în meciul de pe teren propriu din sferturile Cupei României. Formația din Gruia va întâlni Sepsi OSK în semifinale.

Formația din Gruia a început jocul în atac încă din primele minute. Manglica a ratat o interceptare a balonului singur cu portarul în minutul 4. Câteva minute mai târziu, Yegoah a reușit un dribling frumos, dar centrarea lui s-a oprit în brațele portarului de la FC Argeș. Piteștenii a avut și ei o ocazie însă mingea nu i-a dat emoții lui Sava la șutul lui Crețu.

FC Argeș a mai avut o ocazie în minutul 15, când Rocha a încercat să surpindă cu un șut de la distanță, însă mingea a trecut puțin pe lângă buturile apărate de Sava.

CFR Cluj și-a mai încercat odată norocul în min 32, dar șutul lui Borwn a fost unul dezamăgitor. Hoban și-a imitat coechipierul cu un șut la fel de slab un minut mai târziu.

În minutul 38, Alin Fica a pus bine umărul la o fază, mingea a rămas la el, însă șutul din unghi s-a dus puțin pe lângă vinclul porții apărate de Micle.

Ardelenii au mai avut o ocazie chiar înainte de pauză, când lovitura de cap a lui Maglica a trecut pe lângă buturile celor de la Argeș.

„Vișinii” au intrat cu forțe mai proaspete la pauză. Petrila a intrat în locul lui Alin Fica, iar Kraniqi în l-a înlocuit pe Bălan. Imediat după, formația din Gruia a avut primul șut periculos pe poartă de abia în primul minut al celei de-a doua repriză.

Clujenii au mai avut o ocazie importantă în minutul 60, dar șutul în forță a lui Krasniqi a fost respins, iar Petrila nu a reușit să reia după.

Peteleu încasează primul avertisment al paridei după ce artibtrul îi arată galbenul în minutul 56. Piteștenii au schimbat și ei în min 62. Celestine l-a înlocuit pe Garita.

O neatenție a lui Micle putea să îi coste pe argeșeni golul, însă formația din gruia nu a reușit să fructifice oportunitatea. După ocazia cu capul a lui Brendon (min. 79) de la Argeș și atacantul celor de la CFR, Janga încearcă o execuție similară din apropierea careului, însă balonul este trimis alături.

Mangalita reia slab din careu în min 82 după o fază fixă, iar scorul rămâne egal. Ardelenii schimbă cu 6 minute înainte de final în speranța de a evita prelungirile.

Scorul este deschis târziu. Rezervele lui Petrescu au făcut diferența. Krasniqi marchează în minutul 89 din pasa lui Birligea, iar CFR Cluj este în semifinalele Cupei României, unde îi vor întâlni pe cei de la Sepsi OSK.

Comenteaza