CFR Cluj, 20 de ani de la promovare / "Jos pălăria pentru tot ce ați făcut!"

CFR Cluj, 20 de ani de la promovare / "Jos pălăria pentru tot ce ați făcut!"

CFR Cluj a marcat 20 de ani de la promovare cu un videoclip filmat în 2004, la partida care a dus echipa din Gruia în primul eşalon.

"Am sărbătorit împreună acest eveniment în avans, la ultimul meci din acest sezon, dar nu putem uita de însăși ziua în care echipa noastră a schimbat macazul. 29 mai  2004 CFR Cluj vs. Mureşul Deva, o zi a emoției, a speranței și, în definitiv, a încrederii, pe care suflarea alb-vișinie nu o va uita niciodată! O zi de sâmbătă care ne-a schimbat parcursul și care ne-a dus acolo unde ne este locul: pe prima scenă a fotbalului românesc!

Revedem împreună imaginile de colecție de la sărbătoarea celui mai important episod din istoria echipei noastre, moment care ne-a deschis calea spre performanțele pe care le-am avut în toți acești 20 de ani - atât în competițiile interne, cât și în cele internaționale", a transmis CFR Cluj pe Facebook, precizând că au realizat şi un tricou de colecție pentru a marca momentul promovării.

După promovare, CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României de 8 ori: în 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022. În palmaresul ardelenilor au intrat şi 4 Cupe în 2008, 2009, 2010, 2016 şi 4 Supercupe 2009, 2010, 2018, 2020. 

Fanii au rememorat clipele de bucurie de acum 20 de ani: "Ce momente, ce clipe de bucurii!!! Ne-am deplasat din Gruia în centru pe o caldură mare şi am făcut baie în fântana arteziana din Piata Avram Iancu."

"Felicitări și jos pălăria ptr tot ce ați făcut, dar atunci jucătorii jucau cu inima și sufletu ptr aceste culori nu ptr bani ca și acuma!!!"

"Bravo CFR! Cea mai fulminantă ascensiune a unei echipe promovate vreodată: 8 titluri. Senzațional! Calificări în primăvara europeană, meciuri cu Bayern, Chelsea, etc, victorii în deplasare la Man United, AS Roma, Basel, Rennes, Celtic, Slavia Praga, Braga și atâtea momente frumoase!

Asta înseamnă să fii suporter CFR, să crezi în CFR, să vezi aici atâtea victorii cu echipe mult mai valoroase (de ex Lazio, eliminată de CFR), asta e echipa pt care merită să înduri oftica celor care nu nu îi pot opri! Hai CFR!", au scris fanii lângă clipul de colecţie cu amintirea promovării. 

Comenteaza