CFR Cluj a câștigat cu emoții restanța cu Hermannstadt

CFR Cluj a câștigat cu emoții restanța cu Hermannstadt
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a trecut de sibieni cu 3-2, într-un meci restant din runda cu numărul 6 din Superligă.

Campioana a început bine jocul și a încercat să controleze încă din start. În minutul 10, Manea a centrat, iar Janga a venit la prima bară și a înscris cu o lovitură de cap. Același atacant a profitat de o eroare a portarului Letica și a majorat diferența (26).

Janga a înscris din nou trei minute mai târziu, dar reușita a fost anulată din cauza unui offside, dar a avut și șansa hat-trick-ului când l-a depășit pe Letica, dar a fost în cele din urmă oprit (32).

Cu 10 minute înainte de pauză, sibienii au egalat prin golgheterul Paraschiv, iar "feroviarii" aveau avantaj minim la capătul primei reprize, scor 2-1.

Gazdele au început bine actul secund și au reușit să egaleze campioana. Oroian a scăpat singur spre poarta lui Scuffet și l-a învins pe goalkeeper-ul italian (56).

Golul victoriei a venit în cele din urmă din gheata lui Malele, care a punctat în minutul 73 și a adus cele trei puncte echipei sale, scor 3-2.

Comenteaza