CFR Cluj a început sezonul european cu o remiză. "Feroviarii" au fost supărați pe arbitraj

CFR Cluj a început sezonul european cu o remiză. "Feroviarii" au fost supărați pe arbitraj
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fomația pregătită de Dan Petrescu a încheiat la egalitate duelul cu Neman Grodno, scor 0-0.

Încă de la fluierul de start, vicecampioana României a pus stăpânire pe minge și a încercat să avasneze cât mai mult în jumătatea adversă. În schimb, trupa din Belarus s-a așezat în așteptarea atacurilor "feroviarilor" și a încercat acțiuni rapide spre poarta lui Sava. Chiar dacă CFR Cluj a avut posesia, ocaziile au apărut greu.

Abia la jumătatea reprizei, Kamara a scos o minge la marginea careului, însă voleul lui Tachtsidis a trecut mult pe lângă poartă (21). Până la finalul primei părți, doar Muhar a mai pus în pericol poarta celor de la Neman Grodno, cu un șut pe direcția goalkeeper-ului advers. Astfel, scorul pauzei în Gruia a fost 0-0.

Actul secund a început cu o uriașă ratare semnată de Bîrligea. Aflat în poziție bună, în interiorul careului, atacantul CFR-ului a trimis pe lângă poartă (47). Au urmat momente bune ale oaspeților, alternate cu prezențe sporadice ale "feroviarilor" în apropierea careului oaspeților. Minutul 71 a adus momentul controversat al partidei. Korenica a scăpat spre poarta adversă, a fost faultat, însă fanionul era deja ridicat, în mod eronat.

Partida s-a disputat fără sistem VAR, astfel că jocul a continuat, spre nemulțumirea oficialilor CFR-ului. În ciuda eforturilor clujenilor din minutele de final, când elevii lui Dan Petrescu au cerut din nou penalty, iar Mogoș a fost aproape de gol, scorul final din Gruia a fost 0-0.

Comenteaza