CFR Cluj a încercat să transfere fratele unuia dintre liderii apărării: "E un marcator bun"

CFR Cluj a încercat să transfere fratele unuia dintre liderii apărării: "E un marcator bun"
| Foto: fcb.ch

Cristi Balaj susține că vicecampioana din Superligă a fost aproape de a obține semnătura fratelui unui "feroviar".

După ce bună parte din sezonul trecut a fost liderul apărării CFR-ului, iar mai apoi a evoluat pentru Albania la EURO 2024, Arlind Ajeti nu a reușit să prindă echipa în primele etape ale noului sezon. Cristi Balaj a lămurit situația fundașului și a dezvăluit că echipa clujeană a fost aproape de transferul fratelui său.

"Primim mult prea ușor goluri. Ajeti și Kresic sunt accidentați. Ajeti nu a fost la pregătire pentru că a fost în Germania alături de naționala Albaniei. El a fost apreciat la EURO. Cei care l-au înlocuit sunt jucători buni, atâta timp cât sunt în lotul CFR-ului.

Ajeti nu are o problemă musculară, pentru că e o problemă de la sine. Am vrut să-l aducem pe fratele lui la echipă. E un marcator bun. Are probleme cu accidentările.

Genetic vorbind, toate problemele le-a luat atacantul, fratele său. El a jucat și la EURO. Anul trecut a avut o leziune musculară, după care i-a fost greu să prindă echipa", a spus Balaj pentru Fanatik.

Este vorba despre Albian Ajeti, cel care, spre deosebire de Arlind, a făcut parte din echipa națională a Elveției, pentru care a strâns 11 prezențe. Crescut de FC Basel, atacantul a mai evoluat pentru Augsburg, St. Gallen, West Ham United, Celtic, Sturm Graz, Gaziantep, iar din februarie a revenit la clubul care l-a format.

Comenteaza