CFR Cluj a învins Iașiul după un meci cu final de infarct VIDEO

CFR Cluj a învins Iașiul după un meci cu final de infarct VIDEO
CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe CSM Poli Iași, luni, în deplasare, în penultima etapă a sezonului regulat din Liga 1.

Ardelenii au deschis scorul prin Ionuț Larie (18), fundașul executând perfect o lovitură liberă de la 20 metri. Finalul partidei din Copou a fost, însă, de infarct pentru formația din Gruia. Andrei Cristea a restabilit egalitatea în primul minut de prelungire (91), acesta transformând o lovitură liberă de la o distanță similară cu cea primită de Larie.

Cu toate acestea, elevii lui Miriuță și-au reparat greșeala, iar la faza imediat următoare, Peteleu a stabilit rezultatul final cu un gol marcat din unghi (92). A fost prima reușită a fundașului de 25 ani în tricoul ”feroviarilor”.

După victoria din Copou, CFR Cluj face un pas extrem de important pentru calificarea în play-off. "Feroviarii" au ajuns pe a treia treaptă a podiumului, cu 40 puncte, fiind la egalitate cu Craiova (locul 4, 40 puncte), dar la un avans de un punct față de Gaz Metan Mediaș (locul 5, 39 puncte), respectiv Dinamo (locul 6, 38 puncte).

Pentru a fi 100% siguri de rămânerea în primele 6, clujenii trebuie să scoată trei puncte și în ultima etapă din sezonul regulat, acasă, cu Viitorul. CSM Poli Iași este pe 10, cu doar 26 puncte. CFR Cluj - Viitorul se va disputa duminică, de la ora 18:00, pe arena din Gruia.

VEZI REZUMATUL VIDEO

CSM POLI IAȘI - CFR 1907 CLUJ 1-2 (0-1)

Au marcat: Andrei Cristea (91)/ Ionuț Larie (18), Andrei Peteleu (92)

Cartonașe galbene: Mihalache, Cristea/ Nouvier, Deac

Poli Iași (4-4-2): Caparco - Țigănașu, Ciucă, Mihalache, Voicu - Ștefănescu (Panțîru 77), Gheorghe, Mitic, Ciucur (Sato 67) - Cristea, Golubovic

Antrenor: Eugen Neagoe

CFR Cluj (4-3-3): Mincă - Camora, Mureșan, Larie, Lopes - Gomelt, Deac, Omrani - Bud (Sorsa 69), Păun (Horj 86), Nouvier (Peteleu 75)

Antrenor: Vasile Miriuță

Arbitri: Ovidiu Hațegan (central), Adrian Ghinguleac și Ciprian Danșa (tușieri)

Locație: Stadion Emil Alexandrescu, Iași

Comenteaza