CFR Cluj a pierdut "Derby-ul vișiniu" în fața Rapidului

CFR Cluj a pierdut "Derby-ul vișiniu" în fața Rapidului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Adrian Mutu a suferit prima înfrângere din postura de antrenor al formației clujene, chiar contra fostei sale echipe, scor 0-1.

Oaspeții au început ofensiv jocul din Gruia, ceea ce a părut că îi surprinde pe clujeni. Forcing-ul celor de la Rapid avea să dea și roade, iar după ce Rrahamni a semnat prima ocazie, Djokovic a deschis scorul împotriva fostei sale echipe, însă nu a sărbătorit reușita (9).

Imediat, oaspeții au făcut pasul înapoi și au mizat pe cartea contraatacului. Elevii lui Adrian Mutu au avansat în jumătatea adversă, însă șansa uriașă ratată de Mogoș, care a trimis direct în brațele lui Aioani din poziție ideală (19), a rămas singura ocazie important.

Chiar dacă au pasat mult în jumătatea rapidiștilor, jocul formației din Gruia a semănat în multe momente cu cel din mandatele lui Dan Petrescu. Otele a fost omul din ofensivă care s-a zbătut cel mai mult, însă nu a fost susținut și de colegii de compartiment sau de cei din spatele său. Așadar, CFR Cluj era condusă la pauză, scor 0-1.

În startul actului secund, Adrian Mutu a încercat să împrospăteze ofensiva, iar timp de 15 minute trupa din Gruia părea capabilă să restabilească egalitatea. Totuși, după ce Krasiniqi a trimis în bară de la marginea careului, iar Rrahmani a ratat o mare ocazie, singur cu Sava, jocul a revenit la coordonatele din prima parte.

CFR Cluj a încercat în zadar să treacă de apărarea bine pusă la punct la oaspeților, în timp ce jucătorii Rapidului au căutat oportunitatea de a marca un gol ce avea să închidă meciul. Chiar dacă la intrarea în prelungiri Muhar a fost aproape să smulgă un punct, cu un șut la colțul scurt (90), clujenii au fost învinși de Rapid, scor 0-1.

Comenteaza