CFR Cluj a pus ochii pe jucătorul unei nou-promovate: "Este unul dintre cei mai buni din România"

CFR Cluj a pus ochii pe jucătorul unei nou-promovate: "Este unul dintre cei mai buni din România"
| Foto: facebook.com/official.fcpetrolul

Formația din Gruia s-a interes de serviciile unui tânăr fotbalist care evoluează pentru Petrolul Ploiești.

Campioana pregătește cea de-a doua parte a sezonului și caută întăriri la rivalele din competiția internă. Președintele Petrolului, Claudiu Tudor, a dezvăluit că CFR Cluj s-a interesat de Marian Huja, însă "feroviarii" sunt concurați de CS U Craiova, FCSB și formații din străinătate.

"Eu cred că este unul dintre cei mai buni fundași din România, este clar. Avem contacte importante din afară și se poate ca în cel ai scurt timp să se rezolve.

Prezintă cel mai mare interes, e clar. Sunt 2-3 campionate, dar nu exotice. S-au interesat de el Craiova, CFR și FCSB. El a declarat că pentru Petrolul s-ar duce oriunde", a declarat Claudiu Tudor pentru Prosport.

În vârstă de 23 de ani, Marian Huja e născut în Portugalia din părinți români și a evoluat la juniorii lui Belenenses și Waford pentru ca mai apoi să joace în Danemarca la HB Koge.

În actualul sezon, fundașul central a strâns 23 de apariții în Superligă și Cupa României, reușind să marcheze un gol și să ofere două pase decisive.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza