CFR Cluj a ratat un transfer de un milion de euro

CFR Cluj a ratat un transfer de un milion de euro
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a fost aproape de a obține semnătura unui fotbalist în schimbul unei sume record, însă mutarea a picat din cauza problemelor cu viza ale jucătorului.

Campioana a încercat să își întărească lotul în pauza de iarnă, iar linia mediană părea cea mai vulnerabilă în opinia antrenorului Edi Iordănescu. Deși au obținut semnătura lui Sigurjonsson și împrumutul lui Bordeianu, “feroviarii” au avut altă țintă.

Încă din perioada în care era pregătită de Dan Petrescu, formația clujeană a fost pe urmele lui Nana Boateng, de la KuPS Kuopio, fosta adversară a CFR-ului din play-off-ul Europa League. Mai mult, trupa din Gruia a oferit chiar un milion de euro în schimbul fotbalistului, însă problemele cu viza pe care le-a întâmpinat jucătorul au împiedicat transferul său la CFR.

“KuPS ar fi încasat aproximativ un milion de euro în schimbul transferului lui Nana Boateng, ceea ce ar fi reprezentat cea mai mare sumă primită de club pentru vânzarea unui jucător în toată istoria sa. Totul a picat în ultima clipă din cauza problemelor cu viza. Boateng i-a impresionat pe cei de la CFR, după ce a jucat toate minutele în duelul din play-off-ul Europa Leauge”, scrie presa finlandeză, conform Telekom Sport.

În vârstă de 26 de ani, Boateng a fost crescut de Manchester City și a mai evoluat de-a lungul carierei la Stromsgodset (Norvegia) și Colorado Rapids (SUA). Totuși, clujenii ar putea obține semnătura ghanezului la finalul anului, când contractul său cu echipa finlandeză va expira.

Comenteaza