CFR Cluj a suferit o nouă umilință. "Feroviarii" au încasat 5 goluri de la Farul Constanța

CFR Cluj a suferit o nouă umilință. "Feroviarii" au încasat 5 goluri de la Farul Constanța
| Foto: facebook.com/cfr1907

După eșecul dur de la Huneodara, echipa clujeană a fost învinsă cu 5-1 pe terenul campioanei.

Trupa de la malul mării a început ofensiv jocul și avut prima ocazie după doar câteva secunde de la lovitura de start, dar Sava s-a opus. Mai mult, gazdele au trimis în bară, prin Ganea, în minutul 9. În schimb, "feroviarii" au făcut cu greu față eforturilor ofensive ale constănțenilor și au părut au o viteză sau două în minus față de adversari.

Chiar și așa, la jumătatea reprizei, Muhar a fost aproape de a deschide scorul (22). Jocul s-a mutat imediat la poarta clujeană, unde Munteanu l-a driblat scurt pe Boben și a trimis în vinclu, fără speranțe pentru Sava (23). După ce tânărul goalkeeper și-a salvat încă o dată echipa (33), Bîrligea putea profita de o eroare a defensivei Farului, dar a trimis peste, din poziție ideală (36).

Nu s-a întâmplat la fel și în cazul lui Cojocaru, care a folosit în avantajul său o greșeală a lui Keita, și-a creat nestingherit culoar de șut și l-a învins pe Sava de la marginea careului (41). Astfel, CFR Cluj era condusă la pauză de Farul Constanța cu 2-0, iar repriza secundă nu părea să aducă ceva bun.

"Feroviarii" au arătat altfel după revenirea de la vestiare și au pus presiune la poarta gazdelor. Seria de ocazii a culminat cu cea a lui Otele, care a fost blocat de Buzbuchi, iar Gustavo a salvat de pe linia porții (60). Totuși, conform principiului din fotbal, ocaziile s-au răzbunat.

La jumătatea actului secund, Grameni a șutat puțin din afara careului și, ajutat de devierea lui Keita, a majorat diferența (67). Zece minute mai târziu avea să vină și golul dorit atât de mult de clujeni, Otele fiind cel care a finalizat în plasă după o eroare a oponenților (77). Bucuria nu a durat prea mult, la doar câteva secunde, Cojocaru a profitat de spațiile uriașe din defensiva oaspeților și a dus diferența din nou la 3 lungimi (78).

Jucătorii Farului au sesizat oportunitățile oferite de o apărare mai mult decât modestă, iar Ganea a marcat și el cu o execuție de la distanță, ajutat și de o deviere a lui Boben (83). Așadar, CFR Cluj a suferit un nou eșec umilitor, de această dată în play-off-ul Superligii, scorul final fiind 5-1 în favoarea celor de la Farul Constanța.

Comenteaza