CFR Cluj, acuzată că "e campioană fără să joace fotbal". Cristi Manea: "Pe noi nu ne interesează cum jucăm, ci cele trei puncte"

CFR Cluj, acuzată că "e campioană fără să joace fotbal". Cristi Manea: "Pe noi nu ne interesează cum jucăm, ci cele trei puncte"
| Foto: captura video - Facebook CFR Cluj

Meciul dintre CFR Cluj și Petrolul Ploiești, din etapa a 12-a a Ligii 1, s-a terminat cu victoria la limită a elevilor lui Dan Petrescu, scor 1-0, iar campionii sunt constant acuzaţi că nu joacă fotbal. 

Gabi Balint a avut o reacție acidă la adresa campioanei şi a transmis că nu este încântat de jocul echipei antrenate de Dan Petrescu pentru că, în opinia sa, fotbalul trebuie să fie ofensiv.

"Fără să le iau din merite, CFR e o campioană meritorie, dar cu un joc care nu prea e fotbal. Pe undeva e normal ce se întâmplă la națională. Ăsta e fotbalul românesc. CFR e campioană fără să joace fotbal”, a declarat Gabi Balint la emisiunea Fotbal Club, potrivit digisport.ro

Unicul gol al meciului care s-a disputat la Mediaș a fost semnat de Cristian Manea, în minutul 90+1. La finalul meciului cu Petrolul, Cristi Manea i-a mulţumit antrenorului Dan Petrescu pentru că a avut încredere în el și l-a lăsat să meargă în careul oaspeților.

Marcator al unui gol de 3 puncte împotriva Petrolului, Cristi Manea a vorbit pentru CFR TV despre victoria din Superliga. ”Sunt foarte fericit că am luat toate punctele. Nu e ușot să nu joci acasă. Le mulțumim suporterilor. Vreau să îi mulțumesc lui Mister că m-a trimis la cap. A avut încredere în mine să dau cu capul. Eu trebuia să stau pe 16 metri. Sunt fericit.

Important e că am luat toate cele trei puncte. Mister le gândește foarte bine, jucăm din trei în trei zile. În Europa va fi mult mai greu. Ne împarte minutele. Toți dăm sută la sută. Pe noi nu ne interesează cum jucăm, ci cele trei puncte. A fost o dezamăgire că nu am ajuns în Champions League, dar e bine și aici (n.r. Conference League)”, a spus Cristi Manea, la finalul meciului cu Petrolul.

În urma rezultatului din această etapă a Ligii 1, CFR Cluj a urcat pe locul patru în clasasament, unde a acumulat 21 de puncte.

Comenteaza