CFR Cluj: Adio golgheter / Fanii din Gruia: "No, ăsta nu trebuia să plece", "Merita ţinut la echipă"

CFR Cluj: Adio golgheter / Fanii din Gruia: "No, ăsta nu trebuia să plece", "Merita ţinut la echipă"
| Foto: CFR Cluj - Facebook

Pe lista plecărilor de la CFR Cluj a mai intrat un atacant, care pe deasupra a fost şi golgheter în sezonul trecut al grupării din Gruia. 

Povestea lui Rangelo Janga (31 de ani) s-a încheiat după doar un an petrecut în Gruia. Atacantul a fost golgheterul "feroviarilor" din sezonul trecut. Cristi Balaj, președintele ”feroviarilor”, anunțase plecarea lui Janga încă din urmă cu câteva săptămâni.

Joi seara CFR Cluj a anunţat oficial plecarea atacantului din Curacao. Cluburile de fotbal CFR 1907 Cluj şi Bnei Sakhnin au ajuns la un acord privind transferul atacantului Rangelo Janga la formaţia din prima ligă din Israel, a anunţat gruparea din Gruia, joi seara, pe pagina de Facebook.

"Mulțumim, Rangelo Janga! Cluburile CFR 1907 Cluj și Bnei Sakhnin au ajuns la un acord privind transferul atacantului Rangelo Janga la formația din prima ligă din Israel.

Venit în Gruia în urmă cu un an, Rangelo a bifat 42 de apariții în tricoul alb-vișiniu și a marcat 11 goluri, primul dintre ele fiind cel care ne-a adus victoria în super-meciul cu Slavia, de la Praga Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!", a transmis CFR Cluj pe Facebook.  

Atacantul din Curacao a primit doar cuvinte de laudă din partea oficialilor din Gruia, dar şi a suporterilor care i-au urat şi aceştia succes la noua echipă, dar care regretă plecarea lui Janga şi le transmit oficialilor clubului că ar trebui adus un atacant în locul acestuia. 

- "Păcat merita mai mult respect, a fost un atacant care dădea goluri. Merita ţinut la echipă, baftă Rangelo Janga la noua ta echipă, noi fanii acestei echipe îţi mulţumim pentru ce ai făcut pt. CFR Cluj"
- "Succes în continuare! Şi-a făcut treaba aici! Mulţumim! În mod normal ar fi trebuit adus încă un atacant în locul lui! Sau măcar un nr.10 f bun! Au mai pmecat şi Peteleu și Țîru, cred că mai era loc de un jucător!"
- "No, ăsta nu trebuia să plece"
- "Dacă se accidenteaza un atacant..."
- "Păcat, jucător bun", au scris fanii pe pagina clubului, la anunţul plecării lui Janga. 

Comenteaza