CFR Cluj, aproape de un nou transfer. Jucătorul tocmai a semnat cu o echipă din Liga 1

CFR Cluj, aproape de un nou transfer. Jucătorul tocmai a semnat cu o echipă din Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana negociază pentru un fotbalist care a mai trecut de două ori prin curtea formației din Gruia.

După un început slab de an, care a dus și la demiterea antrenorului, clujenii caută soluții pentru a întâri echipa. “Feroviarii” și-au îndreptat atenția către Cristian Bud, jucător ce tocmai a semnat cu FC Hermannstadt și care a mai trecut pe la CFR, în două rânduri. Formația din Gruia caută alternative pentru golgheterul Țucudean, care a avut probleme medicale în acest început de an.

Președintele clubului sibian a confirmat tratativele cu campioana României. “Ieri am anunțat un nou transfer. Ne-am înțeles cu el, dar a apărut o situație de ultim moment. Există interes de la CFR Cluj pentru Bud și din acest motiv el nu a mai venit la conferința de presă oficială.

Suntem în tratative cu CFR Cluj și încercăm să găsim o formulă ca să îl transferăm pe acesta de la FC Hermannstadt, la echipa clujeană. Nu vă pot da prea multe detalii. El este jucătorul nostru. Dacă e să găsim formula prin care toată lumea să fie mulțumită o să meargă la Cluj, iar dacă nu, o să rămână la Sibiu până la vară și își va încheia contractul așa cum e normal”, a declarat Teodor Bilț, conform OraDeSibiu.ro.

De-a lungul carierei, Cristi Bud a evoluat de două ori la CFR Cluj, dar și la formații precum Liberty Salonta, Gaz Metan Mediaș, FC Bihor, Debrecen (Ungaria), Pandurii, Milsami Orhei (Moldova), ACS Poli, Concordia Chiajna și Yverdon-Sport (Elveția). În alb și vișiniu, atacantul a marcat de 30 de ori, în 92 de apariții.

Comenteaza