CFR Cluj are fundaș de 1.300.000 euro / A semnat

CFR Cluj are fundaș de 1.300.000 euro / A semnat
| Foto: CFR Cluj Facebook

Vicecampioana României, CFR Cluj, este din ce în ce mai activă pe piața transferurilor: un fundaş a fost transferat definitiv. 

CFR Cluj a anunțat transferul definitiv al fundașului croat Anton Kresic de la HNK Rijeka. Iniţial acesta fusese împrumutat la echipa ardeleană în sezonul precedent.

Kresic a impresionat însă prin evoluțiile sale. Croatul a bifat 33 de meciuri și a oferit 4 pase decisive în Gruia. Performanțele sale solide au determinat conducerea clubului să activeze opțiunea de transfer definitiv, a informat sport.ro

Acesta este al patrulea transfer realizat de CFR Cluj în această pauză competițională, după aducerea mijlocașului Andrei Artean, fundașului dreapta Armend Thaqi de la FC Ballkani și fundașului stânga Simao Rocha de la Pacos de Ferreira.

Potrivit transfermarkt.com, cota lui Anton Kresic în prezent este de 1.300.000 euro. "Anton Kresic rămâne la CFR Cluj. Cluburile CFR 1907 Cluj și HNK Rijeka au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului Anton Kresic în Gruia. 

Apărătorul croat a venit la CFR Cluj în vara anului trecut, iar în sezonul recent încheiat a bifat 33 de meciuri și 4 pase decisive în tricoul echipei noastre, fiind unul dintre oamenii de bază din compartimentul defensiv. Anton, îți urăm mult succes în continuare alături de noi!", este anunţul grupării din Gruia. 

Comenteaza