CFR Cluj are probleme de lot înaintea restanței cu FCSB. Petrescu: "Sunt puțin îngrijorat"

CFR Cluj are probleme de lot înaintea restanței cu FCSB. Petrescu: "Sunt puțin îngrijorat"
| Foto: lpf.ro

Antrenorul formației din Gruia a dezvăluit că lotul campioanei a fost lovit de o epidemie de răceală în zilele dinaintea derby-ului.

Programat inițial la începutul lunii septembrie, jocul dintre CFR Cluj și FCSB a fost amânat din cauza meciurilor disputate de cele două echipe în preliminariile Conference League. După o toamnă în care ambele au evoluat în grupele competiției, cele două se întâlnesc pentru prima dată în actualul sezon.

Dan Petrescu a vorbit la superlativ despre următoarea sa adversară și despre forța ofensiva a formației din capitală și a dezvăluit că se confruntă cu mai probleme de lot, în special în compartimentul defensiv.

"FCSB mereu a avut forță în atac. De când sunt eu la CFR, nu cred să fi fost un an în care nu au avut jucători buni în atac. Suntem conștienți de acest lucru, sper să îi facem și pe jucători să înțeleagă. Sunt o echipă în formă, și-au revenit total și sunt în lupta pentru titlu. Acest meci e foarte important, dar se va mai juca mult, mai sunt alte 19 meciuri.

Avem foarte multe probleme, sunt puțin îngrijorat. În apărare sunt mulți jucători cu probleme. Jocurile de la Constanța și Botoșani și-au pus amprenta. Sunt jucători care nu s-au antrenat. Mereu au fost meciuri strânse, cred că și acesta va fi. Sper să reușesc să pun o apărare decentă la acest meci", a declarat antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB este programată joi, 15 decembrie, de la 20:00.

Comenteaza