CFR Cluj are puține ținte în perioada de mercato: "Suntem în situația în care trebuie doar să finisăm"

CFR Cluj are puține ținte în perioada de mercato: "Suntem în situația în care trebuie doar să finisăm"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele clubului din Gruia a anunțat că formația clujeană nu va transfera un număr mare de jucători în pauza competițională.

Anul se apropie de final, iar începutul lunii ianuarie dă startul perioadei de mercato, în care echipele încearcă să se întărească pentru a doua jumătate a sezonului.

Cristi Balaj a vorbit despre strategia campioanei și a dezvăluit că există deja discuții, însă numărul de fotbaliști care vor sosi în Gruia va fi mic.

"Avem buget, nu discut mult despre ce jucători vor veni. Eu sunt cel care susțin că fiecare transfer trebuie comunicat pe site după ce s-au finalizat documentele. Suntem în discuții, într-adevăr.

Ce e foarte important este că suntem în situația în care trebuie doar să finisăm. Nu facem modificări majore, cum a fost în vară. Eram lângă Dan Petrescu când a zis de jucători. E democrație când fiecare spune ce vrea", a spus Balaj la Digisport.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza