CFR Cluj, din ce în ce mai aproape de cel mai important transfer al verii: "Cu clubul ne-am pus de acord"

CFR Cluj, din ce în ce mai aproape de cel mai important transfer al verii: "Cu clubul ne-am pus de acord"
| Foto: farulconstanta.com

Nelu Varga, patronul clubului din Gruia, a anunțat că echipa sa este aproape de a oficializa sosirea unui internațional român.

După succesul cu Dinamo, Dan Petrescu a cerut noi soluții pentru ofensivă, iar conducerea CFR-ului s-a mișcat rapid. Finanțatorul echipei clujene anunță că este aproape de a finaliza sosirea lui Louis Munteanu, de la Fiorentina.

"Am pornit de la 30-70 la sută în privința șanselor de reușită a transferului lui Louis Munteanu. Să spunem că azi, când vorbim, suntem undeva la 60-40 la sută. Până mâine (n.red miercuri) sperăm să avem un răspuns concret.

În principiu, cu clubul ne-am pus de acord. Dar mai avem de rezolvat cu jucătorul, să vedem detalii, durată, salariu, tot ce trebuie. Nu este ușor, să știți, să discuți despre un astfel de transfer.

Da, dorim doi atacanți în total, unul este Louis Munteanu. Un altul este un fotbalist din Europa. Nu vă pot spune numele, dar vă dați seama că Dan Petrescu dorește doar calitate", a spus Varga pentru GSP.

În stagiunea trecută, Louis Munteanu a marcat de 12 ori și a oferit 5 pase decisive în 34 de meciuri jucate în Superligă.

Comenteaza