CFR Cluj - Dinamo, în finala Cupei. "Vrem trofeul pentru Ekeng", anunţă Rednic. Clujenii trimit copia Cupei în Camerun în cazul unei victorii

CFR Cluj - Dinamo, în finala Cupei.
Finala Cupei României, Dinamo - CFR Cluj, se va juca marţi de la 21:30 pe Naţional Arena, iar fanii lui Dinamo au luat cu asalt casele de bilete şi au anunţat că vor cinsti memoria lui Patrick Ekeng.

Pentru Dinamo, finala Cupei României este un meci special. Este prima partidă pe care elevii lui Mircea Rednic sunt nevoiţi să o joace după moartea colegului lor, iar victoria în faţa lui CFR ar aduce în vitrină Cupa României cu numărul 14, numărul de pe tricou al lui Ekeng, informează ProSport.

Pe Naţional Arena dinamoviştii se vor lovi de CFR Cluj, echipă aflată încă în lupta din playout şi care îşi doreşte să termine un sezon nereuşit cu un trofeu. Ar fi a patra Cupă a României din istoria clujenilor, cei care mărturisesc că sunt de acord să trimită o copie a trofeului în Camerun, familiei lui Ekeng.

"Am vorbit cu Dănciulescu despre această posibilitate, nu ştiu dacă putem trimite originalul, dar vom trimite o replică în cazul în care o vom câştiga", a spus pentru ProSport Iuliu Mureşan.

Mai multe AICI.

Comenteaza