CFR Cluj dispută astăzi "Derby-ul feroviar" împotriva Rapidului

CFR Cluj dispută astăzi "Derby-ul feroviar" împotriva Rapidului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cele două echipe se întâlnesc în cea de-a doua etapă a sezonului regulat.

După ce a debutat pe teren propriu cu un succes împotriva celor de la Dinamo, cea de-a doua rundă a campionatului îi duce pe vicecampioni în capitală, acolo unde vor întâlni Rapid, formație ce a obținut un punct în prima etapă, scor 1-1, la Arad, cu UTA. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Duelul dintre cele două echipe are o istorie îndelungată, ce a început în noiembrie 1947, atunci când bucureștenii se impuneau împotriva clujenilor, scor 5-1. De atunci, cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 46 de ori, de 21 de ori s-au impus giuleştenii, de 16 ori au câştigat clujenii, iar alte nouă partide s-au terminat la egalitate.

În 1949, Rapid îi administra echipei din Gruia cea mai severă înfrângere în campionat. Atunci, la finalul partidei dintre CFR București și CFR Cluj, tabela indica 12-2. În schimb, cea mai recentă confruntare directă din Superligă s-a încheiat cu victoria clujenilor, scor 3-2.

Partida dintre CFR Cluj și Rapid se va disputa astăzi, de la 22:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Rapid!

Comenteaza