CFR Cluj domină fotbalul românesc! Echipa din Gruia, cea mai bună din România ultimilor 23 de ani

CFR Cluj domină fotbalul românesc! Echipa din Gruia, cea mai bună din România ultimilor 23 de ani
| Foto: Facebook

De 23 de ani nu a mai fost nicio echipă de fotbal care să câştige patru titluri la rând în România. CFR Cluj a scris ieri seară încă o filă în istoria fotbalului românesc. 

Nimeni nu a mai reușit să câștige cel puțin patru titluri la rând, de la seria fantastică a Stelei din anii 1993-1998. ”Militarii” au câștigat atunci șase titluri consecutiv, iar seria a fost întreruptă de Rapidul lui Mircea Lucescu, în 1999.

CFR Cluj a cucerit primul titlu din istoria clubului în sezonul 2007-2008, cu Ioan Andone antrenor, care a bifat eventul pe banca ardelenilor. Au urmat titlurile din 2010 și 2012.

Din 2017, de când Dan Petrescu a fost numit antrenorul echipei, CFR a dominat fotbalul românesc. Trei titluri a câștigat CFR cu ”Bursucul” pe bancă, iar seria a fost continuată de Edi Iordănescu, cel care a preluat echipa în luna decembrie, și a reușit să câștige, pe lângă titlu, și Supercupa, transmite DigiSport

Formația lui Edi Iordănescu a ajuns la 51 de puncte, cu șase peste FCSB, după victoria de ieri seară de la Botoşani. Ardelenii nu mai pot pierde campionatul, indiferent de rezultatele înregistrate de bucureșteni în ultimele două etape rămase.

"La capătul unuia dintre cele mai dificile sezoane din istoria fotbalului românesc, CFR 1907 Cluj cucerește un nou trofeu de campioană – al patrulea consecutiv, al șaptelea din palmaresul clubului nostru. Cuvintele așternute în scris sunt prea mărunte pentru a manifesta bucuria nemărginită pe care o trăim acum! Sunt prea puține pentru a ne exprima recunoștința față de voi, suporterii echipei, care ne-ați fost alături necondiționat și în această stagiune", transmit feroviarii pe pagina lor de Facebook. 

Comenteaza