CFR Cluj evoluează astăzi pe terenul campioanei

CFR Cluj evoluează astăzi pe terenul campioanei
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cele două echipe se află în luptă directă pentru un loc în cupele europene.

Despărțite de doar două puncte, CFR Cluj și Farul Constanța se întâlnesc într-o partidă cu mare importanță în play-off. Atât "feroviarii", cât și trupa de la malul mării speră să ocupe poziția secundă la finalul play-off-ului.

În actualul sezon, clujenii nu au impresionat departe de casă și au câştigat doar şase dintre cele 17 deplasări din campionatul curent, iar de alte cinci ori au terminat la egalitate. S-a întâmplat și în cea mai recentă dispută directă cu Farul, când scorul final a fost 1-1, după golurile marcate de Ronaldo Deaconu, respectiv Arlind Ajeti.

În total, cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 34 de ori, de 11 ori s-au impus dobrogenii, de 16 ori au câştigat ardelenii, iar alte şapte partide s-au terminat la egalitate.

"Urmează un joc în care se întâlnesc două echipe cu două stări de spirit diferite. Farul vine după o victorie, noi după o înfrângere dureroasă. Sper să avem reacție, să facem un joc bun și să obținem un rezultat pozitiv.

Farul e pe un drum bun, au un moral ascendent. Au un joc de posesie și va fi un meci dificil. Va trebui să fim la cel mai înalt nivel pentru a scoate un rezultat pozitiv. Sperăm să fim mai buni în continuare. Nu putem să nu ne luptăm pentru locul doi", a declarat antrenorul interimar Francisc Dican înaintea jocului. 

Partida dintre CFR Cluj și Farul Constanța se va disputa în această seară, de la 20:30.

Comenteaza