CFR Cluj evoluează astăzi pe terenul nou-promovatei Dinamo

CFR Cluj evoluează astăzi pe terenul nou-promovatei Dinamo
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cele două echipe se află în situații diametral opuse în clasamentul Superligii.

CFR Cluj este în continuare în urmărirea liderului FCSB, în timp ce Dinamo a obținut doar două succese și ocupă penultimul loc în ierarhia primei ligi. Chiar dacă diferența din clasament e mare, duelul s-ar putea echilibrat datorită ambiției gazdelor și din cauza oboselii oaspeților.

Istoricul întâlnirilor dintre cele două formații începe în noiembrie 1948, când Dinamo câștiga cu 1-0 în fața CFR-ului, iar de atunci, cele două echipe s-au mai întâlnit de 54 de ori în principala competiţie internă, de 20 de ori s-au impus bucureştenii, de 25 de ori au câştigat clujenii, iar alte 9 partide s-au terminat la egalitate.

În ceea ce privește partidele în care "Câinii roșii" au avut statut de gazdă, palmaresul e unul echilibrat. Dinamo a câștigat de 13 ori, CFR s-a impus de 11 ori, iar 3 jocuri au fost remize. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Declinul formației din capitală este vizibil analizând rezultatele împotriva "feroviarilor". Ultimul succes al bucureștenilor în fața clujenilor a fost în mai 2017, în timp ce ultimul duel direct s-a încheiat cu o victorie clară a CFR-ului, scor 4-1.

Partida din această seară, dintre CFR Cluj și Dinamo se va disputa de la 21:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Dinamo!

Comenteaza