CFR Cluj, gata să își vândă unul dintre cei mai importanți jucători: “Suma pe care o cerem este corectă”

CFR Cluj, gata să își vândă unul dintre cei mai importanți jucători: “Suma pe care o cerem este corectă”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana este pregătită să renunțe la golgheterul din actuala stagiune, fotbalistul fiind dorit de mai multe echipe din Marea Britanie.

Unul dintre cei mai importanți jucători ai “feroviarilor” în campania europeană din acest sezon ar putea părăsi echipa din Gruia. Este vorba despre Billel Omrani, cel care a înscris 13 goluri în actuala stagiune este dorit de mai multe echipe din Marea Britanie, numele vehiculate fiind Celtic Glasgow și Sheffield United. Șefii CFR-ului i-au stabilit prețul lui Omrani, 3,3 milioane de euro.

“Am avut discuții cu mai multe cluburi care ne-au făcut oferte. Am avut ofertă de la Celtic, dar și de la o echipă din Anglia. Când le-am primit, aveam nevoie de el pentru competițiile europene. Cred că suma cerută, 3 milioane de lire sterline, este una corectă, iar mai multe cluburi vor rămâne interesate.

După ce fotbalul se va relua, cluburile interesate vor reveni. E un jucător excelent, dar s-a bucurat de un sezon extraordinar atât pe plan intern, cât și în Europa. Vom analiza ofertele și vom decide când fotbalul va reveni”, a declarant Bogdan Mara în The Sun.

Comenteaza