CFR Cluj iese din lupta pentru titlu după înfrângerea suferită în fața FCSB-ului

CFR Cluj iese din lupta pentru titlu după înfrângerea suferită în fața FCSB-ului
CFR Cluj iese din lupta pentru titlu după înfrângerea suferită în fața FCSB-ului
CFR Cluj iese din lupta pentru titlu după înfrângerea suferită în fața FCSB-ului

CFR Cluj și-a văzut speranțele de a cuceri al șaselea titlu consecutiv sfărâmate în urma înfrângerii suferite duminică, în fața FCSB-ului.

Cu doar două etape rămase din sezonul 2022/23, șansele feroviarilor de a rămâne echipa numărul unu s-au evaporat, marcând astfel un moment de cotitură în fotbalul românesc.

În ciuda eforturilor în partea a doua a meciului, CFR Cluj nu a reușit să contracareze forța FCSB-ului. Andrei Burcă, căpitanul echipei clujene, a exprimat dezamăgirea profundă a echipei. „Nu putem căuta scuze,” a declarat fundașul central după meci, accentuând faptul că performanța echipelor se reflectă în rezultatele lor pe teren.

Mario Camora, un alt jucător cheie al CFR-ului, și-a găsit cu greu cuvintele după înfrângerea suferită. Acesta a criticat modul în care echipa sa a jucat, calificând golul încasat ca fiind „un gol de copii”, dar și-a manifestat încrederea în șansele echipei de a prinde un loc în cupele europene.

În ciuda acestei înfrângeri, lupta pentru titlu este departe de a se fi încheiat. FCSB și Farul sunt acum în centrul atenției, ambele având șanse reale de a cuceri trofeul mult așteptat de suporteri. Farul are o cotă de 1.55 pentru a câștiga titlul, în timp ce FCSB are o cotă de 2.35 la casa de pariuri Betano, care în această lună oferă un bonus cu până la 777 rotiri gratuite la înregistrare.

Rolul „antrenorilor”, Gigi Becali și Gică Hagi, a fost scos în evidență de către Dumitru Dragomir. Fostul președinte al LPF a lăudat abilitățile celor doi conducători: „Lupta este numai între Becali și Hagi. Amândoi sunt doi antrenori extraordinari de mari.”

În acest context, ultimele două runde ale SuperLigii sunt cruciale, iar un singur pas poate înclina definitiv balanța în favoarea echipei rivale. FCSB, cu un punct în spatele Farului, se pregătește de un meci direct cu liderul clasamentului. Această confruntare ar putea reprezenta punctul de cotitură al cursei pentru titlu, având în vedere că un rezultat favorabil ar propulsa FCSB în fruntea clasamentului, în timp o victorie a elevilor lui Gică Hagi este echivalentă cu cucerirea trofeului. Totodată, o remiză ar prelungi suspansul până în ultima etapă.

Totuși, nu trebuie ignorat faptul că, în caz de egalitate de puncte la finalul sezonului, Farul ar avea avantajul datorită regulii de rotunjire. Acest detaliu adaugă un plus de complexitate în lupta pentru titlu, impunându-le celor de la FCSB necesitatea de a egala de a depăși punctajul Farului pentru a se încununa campioană.

În ultima etapă, FCSB se va confrunta cu Rapid, o echipă care a arătat că, în zilele bune, poate învinge orice formație din campionat. Totuși, roș-albaștrii se vor bucura de aportul publicului, care va umple Arena Națională, în cazul în care meciul se va juca cu titlul pe masă. De cealaltă parte, Farul se va deplasa în Gruia, pentru a da piept cu CFR Cluj, o echipă care dispune de multă experiență și maturitate și care, deși a fost exclusă din cursa pentru titlu, trebuie să câștige puncte pentru a-și apăra ultimul loc al podiumului.

Etichete
Comenteaza