CFR Cluj încearcă azi o calificare miraculoasă în optimile Conference League. Echipele probabile

CFR Cluj încearcă azi o calificare miraculoasă în optimile Conference League. Echipele probabile
| Foto: uefa.com

Campioana României pornește de la 0-1, însă ar putea profita de accidentărilor unor fotbaliști importanți ai celor de la Lazio Roma.

Învinși cu 1-0 pe Olimpico, "feroviarii" speră în continuare la calificarea în faza următoare a UEFA Champions League. Deși Dan Petrescu a avut un discurs pesimist înaintea partidei, antrenorul a recunoscut că e încrezător într-un posibil succes. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

În plus, Lazio a sosit la Cluj-Napoca fără mai mulți jucători importanți. Rămași fără stâlpul apărării, Romagnoli, înaintea meciului tur, italienii i-au pierdut și pe Patric (suspendat), Pedro, Milinkovic-Savic și Zaccagni (accidentați) înaintea cele de-a doua manșe.

Și campioana României se confruntă cu probleme de lot, titularii Yuri și Boateng fiind suspendați în urma cartonașelor încasate la Roma. Astfel, Kolinger și Cvek au șanse mari de a le lua locul în primul 11.

Totodată, clujenii speră la un succes având în vedere istoria recentă. În 5 partide contra echipelor italiene în Gruia, CFR Cluj a câștigat unul singur, însă chiar împotriva celor de la Lazio, scor 2-1, în sezonul 2019-2020 al Europa League. În rest, "feroviarii" au mai bifat un egal și două înfrângeri cu AS Roma și un eșec cu Inter Milano.

Echipe probabile:

CFR Cluj: Scuffet - Manea, Kolinger, Burcă, Camora - Deac, Cvek, Muhar, Krasniqi - Janga, Yeboah

Lazio: Maximiano - Lazzari, Gila, Casale, Hysaj - Vecino, Marcos Antonio, Luis Alberto - Felipe Anderson, Immobile, Romero

Partida retur dintre CFR Cluj și Lazio, din play-off-ul UEFA Conference League se va disputa astăzi, de la 19:45. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru returul cu Lazio!

Comenteaza