CFR Cluj încearcă din nou "metoda Bălgrădean". "Feroviarii" au pus ochii pe un jucător de la FCSB

CFR Cluj încearcă din nou "metoda Bălgrădean". "Feroviarii" au pus ochii pe un jucător de la FCSB
| Foto: facebook.com/FCSBOfficial

Formația din Gruia încearcă să obțină semnătura unuia dintre fotbaliștii rivalei, la fel cum s-a întâmplat în cazul portarului.

Probleme din flancul stâng al apărării CFR-ului au fost evidente pe tot pacursul actualului sezon. Mario Camora a fost mai mult accidentat, Ziv Morgan și Petar Mamic nu au convins, iar primul a și fost îndepărtat, iar cel de-al doilea va avea aceeași soartă, în timp ce Aly Abeid pare neintergrat.

Astfel, conducerea clubului din Gruia încearcă să întărească poziția de fundaș stânga, iar principala țintă este jucătorul celor de la FCSB, rivala din Superligă. Potrivit Prosport, CFR Cluj încearcă să obțină semnătura lui Risto Radunovic (31 de ani), apărătorul care intră în ultimele 6 luni de contract.

Muntenegreanul are o ofertă de 15.000 de euro lunar din partea actualei sale formații, însă șefii echipei clujene sunt pregătiți să îi ofere o remunerație de 20.000 de euro pe lună și o primă de instalare consistentă. Rămâne de văzut dacă mutarea lui Radunovic se va materializa, așa cum s-a întâmplat în cazul Bălgrădean.

În 2020, portarul a intrat în ultimele 6 luni de contract cu FCSB și a fost convins de oficialii CFR-ului să semneze, însă clubul din capitală nu a fost anunțat, ceea ce a generat un conflict și în afara terenului între cele două rivale.

Comenteaza