CFR Cluj încearcă o nouă minune, în play-off-ul Ligii Campionilor. Echipele probabile

CFR Cluj încearcă o nouă minune, în play-off-ul Ligii Campionilor. Echipele probabile
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa lui Dan Petrescu joacă cel mai important meci al sezonului, împotriva Slaviei Praga cel mai complicat adversar al clujenilor din noul sezon.

După o vară agitată, în care au trecut de trei tururi preliminare, “feroviarii” se pregătesc de meciul sezonului în Gruia. Adversar le va fi Slavia Praga, o formație care a impresionat în ultimii ani în cupele europene. Un alt avantaj al cehilor ar putea fi faptul că nu au pierdut niciodată în duelurile cu echipele din România, întâlnind în anii trecuți Steaua, FCSB și FC Vaslui.

NIci CFR Cluj nu are un palmares prost în fața echipelor din Cehia. În sezonul 2012-2013, ultimul în care formația din Gruia a evoluat în grupele Ligii Campionilor, fotbaliștii conduși atunci de Ioan Andone eliminau Slovan Liberec. Se întâmpla în turul al treilea preliminar, iar clujenii reușeau două victorii, 1-0 și 2-1, cu Deac și Camora în teren și atunci.

Înaintea partidei, cei doi antrenori au avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarilor. Jindrich Trpisovsky a vorbit despre experiența jucătorilor de la CFR și i-a identificat pe cei din benzi ca fiind principalul pericol, în timp ce Dan Petrescu susține că Slavia Praga este cea mai ofensivă echipă pe care a studiat-o în cariera sa de antrenor.

Duelul va fi cu atât mai interesant cu cât, din lotul cehilor fac parte și doi internaționali români, Alexandru Băluță și Nicolae Stanciu. Cei doi vor reveni în țară pentru a se duela cu echipa care le-a fost rivală la titlu în ultimii ani. Băluță a evoluat pentru CS U Craiova, în timp ce Stanciu a jucat la FC Vaslui și FCSB.

Echipe probabile:

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - L. Aurelio, Bordeianu, Djokovic -  Deac, Rondon, Omrani

Slavia Praga: Kolar - Coufal, Kudela, Hovorka, Zeleny - Husbauer, Soucek - Masopust, N. Stanciu, Olayinka – Yusuf

Partida dintre CFR Cluj și Slavia Praga se va disputa azi, de la ora 22:00, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza