CFR Cluj încearcă să profite de falimentul unei echipe legendare. Cine e jucătorul așteptat în Gruia

CFR Cluj încearcă să profite de falimentul unei echipe legendare. Cine e jucătorul așteptat în Gruia
| Foto: facebook.com/girondins

Vicecampioana din Superligă se pregătește să dea o nouă lovitură în perioada de mercato.

Retrogradat în ligile inferioare din Franța din cauza problemelor financiare, clubul Bordeaux a depus actele pentru declararea falimentului și și-a pierdut statutul de echipă profesionistă. Astfel, toți jucătorii au fost declarați liberi de contract, iar CFR Cluj se numără printre echipele care încearcă să profite de pe urma aceste situații.

Clubul din Gruia a pus ochii pe Alexi Pitu, mijlocașul în vârstă de 22 de ani, crescut de Farul Constanța și care a ajuns în Franța în schimbul a două milioane de euro. Întrebat despre interesul CFR-ului pentru Pitu, Cristi Balaj a evitat să ofere un răspuns concret și a vorbit despre strategia clubului în ceea ce privește transferurile.

"Pitu. Știu de la dumneavoastră, nu, nu, nu. Nu confirm, nu infirm, obiectivul nostru e să aducem cât mai mulți jucători tineri, să facem transferuri pe sume importante. Am început să culegem roadele management-ului care a fost impus în urmă cu aproximativ trei ani.

Primim procente de la jucători care s-au vândut, am avut clauze contractuale. Mai avem situații de genul. E important ca să reușim, să optimizăm și să vorbim despre acea situație financiară pe care vrem să o redresăm", a spus oficialul vicecampioanei pentru Digisport.

În perioada petrecută în Franța, Alexi Pitu a marcat un gol și a oferit două pase decisive în 44 de apariții. Tânărul mijllocaș a strâns selecții pentru naționalele României, de la U16 până la U21.

Comenteaza