CFR Cluj începe azi play-off-ul cu un duel "feroviar"

CFR Cluj începe azi play-off-ul cu un duel "feroviar"
| Foto: facebook.com/wesport.ro

Campioana va primi vizita Rapidului în prima rundă din play-off-ul Superligii.

La fel ca în prima etapă a sezonului regulat, cele două echipe "feroviare" din prima ligă se duelează și în prima rundă din play-off. CFR Cluj începe ce de-a doua fază a campionatului de pe poziția secundă, în timp ce Rapid a ocupat locul al cincilea la finalul sezonului regulat.

În cele două întâlniri din actuala stagiune, echipele și-au împărțit victoriile, 1-0 la Cluj și 2-1 în capitală. Palmaresul întâlnirilor directe cu CFR în postura de gazdă e în favoarea clujenilor, care au câștigat de 10 ori, au pierdut de alte 5 ori, iar 5 jocuri s-au încheiat la egalitate. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Totuși, în 7 aprilie 2012, Rapid se impunea în Gruia cu 5-0 și administra cea mai severă înfrângere suferită de campioană pe teren propriu în prima ligă.

Partida va fi una specială pentru Dan Petrescu, care a debutat ca antrenor pe bancă Rapidului. În schimb, în cariera sa de tehnician a înregistrat în campionat cinci victorii, patru remize şi cinci înfrângeri contra formației din Giulești.

Partida dintre CFR Cluj și Rapid se va disputa astăzi, de la 19:00, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu". Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Rapid!

Comenteaza