CFR Cluj joacă astăzi derby-ul restant cu FCSB

CFR Cluj joacă astăzi derby-ul restant cu FCSB
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana va evolua pe terenul vicecampioanei, într-un meci din runda cu numărul 9 a sezonului regulat.

Programat inițial la începutul lunii septembrie, derby-ul a fost anulat din pricina meciurilor de calificare în grupele Conference League, fază a competiției în care ambele formații au jucat. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru derbiul cu FCSB!

Trei luni mai târziu, cele două echipe care s-au luptat pentru titlu în ultimii ani se întâlnesc pentru prima dată în actuala stagiune. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Va fi al 34-lea meci dintre cele două disputat pe terenul FCSB-ului, iar în precedentele jocuri trupa din capitală s-a impus de 16 ori, 12 partide s-au încheiat la egalitate, iar CFR Cluj a câștigat de 5 ori. 

Ultima victorie a "feroviarilor" în deplasările contra FCSB-ului datează din iulie 2020, când Susic și Itu marcau pentru un succes cu 2-0. 

Antrenorul campioanei, Dan Petrescu s-a întâlnit de 26 de ori în carieră cu formația din capitală, a câștigat de 7 ori, a pierdut de 10 ori, iar 9 meciuri s-au terminat la egalitate.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB este programată astăzi, de la 20:00.

Comenteaza