CFR Cluj joacă azi pe teren propriu cu FC Argeș

CFR Cluj joacă azi pe teren propriu cu FC Argeș
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana primește vizita unei formații care nu a mai câștigat în campionat din luna octombrie.

După eșecul la limită suferit pe Olimpico, CFR Cluj revine la duelurile din Superligă, unde va întâlni FC Argeș. Dacă "feroviarii" au două înfrângeri la rând în campionat, piteștenii înregistrează o serie de 9 partide la rând fără victorie. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

În plus, FC Argeș nu a câștigat niciodată în Gruia, unde a înregistrat doar patru remize în 14 deplasări. Mai mult, palmaresul ultimelor 17 partide de campionat dintre cele două formații este de partea clujenilor, care au câștigat de 12 ori, 4 jocuri s-au încheiat la egalitate, iar piteștenii s-au impus o singură dată.

Duelul dintre CFR Cluj și FC Argeș are un istoric de peste 50 de ani. Prima confruntare a avut loc în octombrie 1969, iar argeșenii au câștigat cu 3-0. Primul succes al "feroviarilor" a venit câteva luni mai târziu, în iulie 1970, când s-au impus acasă cu 1-0.

În ceea ce privește duelul băncilor tehnice, acesta e unul echilibrat. În precedentele 9 partide, Dan Petrescu a câștigat de 4 ori, Marius Croitoru s-a impus de 3 ori, iar două jocuri s-au încheiat la egalitate.

Partida dintre CFR Cluj și FC Argeș se va disputa astăzi, de la 17:00, pe stadionul din Gruia. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu FC Argeș!

Comenteaza