CFR Cluj joacă azi pe teren propriu cu FC U Craiova 1948

CFR Cluj joacă azi pe teren propriu cu FC U Craiova 1948
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia întâlnește echipa pe care a învins-o în barajul pentru UEFA Conference League în stagiunea precedentă.

Clujenii au pierdut în runda precedentă, 3-1 pe terenul Rapidului, insuccesul oprind o serie cu patru victorii la rând în campionat. De partea cealaltă, oltenii au continuat şi în această parte de campionat evoluţiile oscilante din ediţia precedentă, în dreptul lor fiind consemnate patru succese şi șase înfrângeri.

Trupa din Gruia și FC U Craiova 1948 s-au luptat în sezonul trecut pentru un loc în cupele europene, iar clujenii s-au impus greu, după prelungiri. Cele două echipe s-au mai întâlnit de patru ori în principala competiţie internă, de trei ori s-au impus "feroviarii", iar o partidă s-a terminat cu victoria oltenilor.

CFR Cluj a utilizat 26 de jucători în cele nouă jocuri disputate în ediţia curentă, dintre care 14 au contribuit la reuşitele ardelenilor cu cel puţin un gol şi / sau o pasă decisivă. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Partida dintre CFR Cluj și FC U Craiova 1948 se va disputa astăzi, de la 21:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu U Craiova 1948!

Comenteaza