CFR Cluj l-a găsit pe "noul Djokovic": "Am făcut eforturi să-l aducem"

CFR Cluj l-a găsit pe "noul Djokovic": "Am făcut eforturi să-l aducem"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre jucătorii campioanei este comparat cu mijlocașul care a strâns peste 150 de meciuri în tricoul vișiniu.

Transferat în pauza competițională din vară, Karlo Muhar este unul dintre fotbaliștii care a impresionat în prima parte a sezonului. Croatul a evoluat bine la mijlocul terenului și chiar a reușit să înscrie de mai multe ori.

Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, a lăudat prestațiile mijlocașului pe care îl compară cu un alt croat care a făcut peformanță la CFR Cluj, Damjan Djokovic, cel care a câștigat 4 titluri în Liga 1 și o Supercupă a României alături de "feroviari".

"Dan Petrescu l-a avut elev în Turcia și este exact așa cum ne-a povestit de el. Am făcut eforturi să-l aducem. El a vrut să vină să lucreze sub comanda lui Dan Petrescu. Știe ce antrenor este.

Muhar, chiar după ce a plecat Dan Petrescu, a venit un alt antrenor și a continuat să joace la Kayserispor. Acel antrenor a fost schimbat din nou, el a fost titular, după care a ajuns în Polonia și a fost urmărit de noi.

Dezamăgirea a fost pentru o scurtă perioadă de timp, în momentul în care l-am transferat. S-a vorbit și s-a scris urât despre el, doar din cauza faptului că nu am anunțat așa cum trebuia pe site-ul clubului să apară informația că a fost transferat la noi, atlfel nu ar mai fi existat acest subiect. Important este că Muhar a demonstrat că este un jucător cu totul și cu totul altfel.

Când vorbeam de Muhar mi se spunea că este un fel de Djokovic în zilele lui bune. Muhar mai are contract încă doi ani dacă nu greșesc. Nu avem pericol, singurul jucător care urmează, după ce va reveni pentru că va exista o propunere din partea noastră este Debeljuh. Muhar, în principiu mai are doi ani, nu este în pericol", a declarat Balaj pentru Fanatik.

În cele 25 de apariții pe care le-a strâns în actualul sezon, Karlo Muhar a reușit să înscrie de 4 ori și să ofere o pasă decisivă, în toate competițiile. Crescut de Lokomotiva Zagreb, croatul a mai jucat în țara natală pentru Dinamo Zagreb II, Inter Zapresic, în Polonia pentru Lech Poznan, în Turcia pentru Kayserispor și în Bulgaria pentru ȚSKA Sofia.

Comenteaza