CFR Cluj, la a treia victorie în stagiul de pregătire

CFR Cluj, la a treia victorie în stagiul de pregătire
CFR Cluj a învins pe FC Chiasso cu scorul de 3-2 în al treilea meci de pregătire.

Stagiul de pregătire efectuat de CFR Cluj în Italia merge bine. Echipa a jucat marți al treilea său meci de verificare, împotriva formației de ligă a doua elvețiană FC Chiasso.

Partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru clujeni, care își continuă seria de invincibilitate. Scorul pauzei a fost 1-1, după ce Sergiu Negruț a deschis scorul în minutul 11, ca în minutul 41 elvețienii să egaleze. Chiasso a luat un avantaj de un gol în debutul părții secunde, dar golurile lui Tiago Lopes din minutul 72 și al lui Anthony Carter din minutul 82 au stabilit scorul final.

Victoria este a treia consecutivă a lui CFR, după cele reușite la pas împotriva a două formații italiene din seriile inferioare, 8-0 și 12-0.

În meciul cu FC Chiasso, pentru CFR Cluj au evoluat: Mihai Mincă, Camora, Lucian Goian, Ionuț Larie, Dani Coelho, Davide Petrucci, Neluț Roșu, Antonio Jakolis, Alexandru Păun, Sergiu Negruț și Cristian Lopez.

Pe parcursul meciului au mai intrat pe teren Tiago Lopes, Cornel Ene, Andrei Tînc, Szilard Veres, Vitor Bruno, Anthony Carter, Gregory Tade și Traian Marc.

Ultimul meci de pregătire din cantonamentul echipei va avea loc joi, când CFR Cluj va înfrunta echipa de primă ligă elvețiană FC Lugano, urmând ca sâmbătă clujenii să se întoarcă în țară.

 

Comenteaza