CFR Cluj, la un pas să piardă la masa verde din cauza nocturnei. Noua instalație are mai puțin de un an și a costat o avere

CFR Cluj, la un pas să piardă la masa verde din cauza nocturnei. Noua instalație are mai puțin de un an și a costat o avere
| Foto: ZIUA de CLUJ

Au fost probleme sâmbătă seară în Gruia la meciul dintre CFR Cluj și CS Mioveni. Nocturna stadionului a cedat și a creat mari emoții campioanei, care risca să piardă meciul la masa verde dacă situația s-ar fi repetat.

Ciudat este că nocturna stadionului din Gruia a fost schimbată în urmă cu mai puțin de un an, fiind inaugurat în septembrie 2021.

Suma plătită de clujeni pentru noua instalație de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu este una impresionantă: 1,8 milioane de euro a costat aceasta, fiind fabricată în Olanda. Cei patru stâlpi ai vechii instalații de nocturnă, inaugurată în 2007, au fost înlocuiți cu cea mai nouă tehnologie utilizată pe stadioanele din Europa, scria prosport.ro la acea vreme.

Au fost montate leduri inclusiv pe acoperișul tribunelor. Acestea oferă posibilitatea de a crea show-uri de lumini la goluri sau în debutul partidelor.

De noua nocturnă s-a ocupat firma EnergoBit, care e deținută de 3 oameni de afaceri, printre care și Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj.

Comenteaza