CFR Cluj nu a încheiat campania de transferuri. "Feroviarii" se interesează de o țintă mai veche

CFR Cluj nu a încheiat campania de transferuri. "Feroviarii" se interesează de o țintă mai veche
| Foto: fcpyunik.am

Formația din Gruia este în continuare în căutarea unui jucător care să ofere mai multe soluții în compartimentul ofensiv.

CFR Cluj a anunțat despărțirea de Sergiu Buș, astfel că singurele variante pe care Andrea Mandorlini le are la dispoziție pentru cele două posturi de atacant sunt Jefte Betancor, Daniel Bîrligea și Emmanuel Yeboah, în timp ce situația lui Rangelo Janga rămâne incertă.

Așadar, "feroviarii" sunt în căutarea unui fotbalist care să ofere soluții în fața porții adverse. Ținta echipei clujene este aceeași de la începutul perioadei de mercato, Luka Juricic, de la Pyunik Erevan.

Potrivit presei din Armenia, formația din Gruia se interesează din nou de serviciile atacantului, iar mutarea e aproape de a se concretiza în viitorul apropiat. O indicație în acest sens e și faptul că Juricic nu a făcut parte din lotul celor de la Pyunik Erevan pentru meciul cu Young Boys Berna din preliminariile UEFA Conference League.

În stagiunea precedentă, atacantul a marcat de 22 de ori în 41 de apariții și a început în forță și noul sezon cu 3 reușite în 5 partide.

Comenteaza