CFR Cluj, sabotată de fanii rivalei locale, ”U” Cluj

CFR Cluj, sabotată de fanii rivalei locale, ”U” Cluj

CFR Cluj va lupta cu U Craiova 1948 pentru un loc în preliminariile Conference League. Meciul de baraj este programat joi, 1 iunie, de la 20:30, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

Clubul CFR Cluj a fost sabotat de fanii marii rivale locale, FC Universitatea Cluj, înaintea barajului decisiv pentru ultimul loc de cupe europene, împotriva lui FCU Craiova 1948, de joi seară, a transmis gsp.ro.

Inițial conducerea clubului ardelean, CFR Cluj, a anunțat că intrarea la meciul din 1 iunie va fi liberă. Mai exact cei de la CFR Cluj au anunțat în cursul zilei de luni că va fi intrare LIBERĂ la meciul de baraj pentru UEFA Conference League cu U Craiova 1948. 

După 24 de ore, marți, ardelenii au revenit cu o completare și au anunțat că forțele de ordine și firma de pază au  solicitat ca intrarea să se facă totuși cu un BILET CU VALOARE ZERO.

"La solicitarea forțelor de ordine și a firmei de pază, pentru buna desfășurare și organizare înaintea meciului de joi seara cu FC U Craiova 1948, intrarea în Tribuna 1 și în Tribuna 2 se va face pe baza unui BILET CU VALOARE ZERO, pentru ca fiecare spectator să se bucure de un loc asigurat în tribune", a transmis clubul din Gruia. 

Apoi, în cursul zilei de miercuri, clubul  CFR Cluj a mai venit cu o a treia precizare, care se pare că are legătură cu fanii echipei rivale din oraș. ”Din cauza unor persoane care au profitat cu rea-credință de faptul că biletele pentru meciul de baraj sunt cu titlu gratuit, și le-au comandat într-un număr nejustificat, am decis să oprim achiziționarea tichetelor online pentru meciul de joi seara, cu FC U Craiova 1948.

Pentru cei care încă nu au apucat să le obțină de pe platforma bilete.ro, vă invităm să ridicați biletele disponibile mâine, 1 iunie, în intervalul 16:00-20:30, de la casele de la stadion! Le mulțumim tuturor suporterilor bine intenționați care și-au procurat, până acum, biletele gratuite pentru acest meci!”, a transmis CFR Cluj. 

Fanii Universității Cluj ar fi organizat acest sabotaj, potrivit GSP, ca răzbunare pentru acțiunile provocatoare ale suporterilor lui CFR Cluj, care au sărbătorit în mod ostentativ eșecul rivalilor după finala Cupei României (4-5, la penalty-uri, cu Sepsi).

După finala Cupei, fanii CFR-ului s-au strâns la Cluj Arena și au dat cu artificii de bucurie că rivala a ratat trofeul, afișând și un banner ironic care făcea trimitere la faptul că FC Universitatea Cluj nu a mai câștigat un trofeu major de aproape jumătate de secol.

loading...
Comenteaza