CFR Cluj pierde din nou la Roma, deși a avut aproape tot meciul superioritate numerică

CFR Cluj pierde din nou la Roma, deși a avut aproape tot meciul superioritate numerică
| Foto: uefa.com

Cu un om în plus încă din minutul 15, formația pregătită de Dan Petrescu a fost învinsă de Lazio, scor 1-0, în play-off-ul Conference League.

Partida de pe Olimpico a avut ritm încă din primele secunde, iar cele două formații s-au arătat dispuse la efort. Prima ocazie importantă a venit în minutul 8, când Muhar a sărit pe sub minge, balonul a ajuns la Milinkovic-Savic, dar Scuffet s-a opus șutului trimis de sârb. CFR Cluj a încercat timid să iasă din propria jumătate, însă acțiunile "feroviarilor" au fost oprite prematur de cele mai multe ori.

Totuși, după un sfert de oră de joc, Krasniqi a luat o fază pe cont propriu și a fost faultat de Patric, iar fundașul spaniol a văzut cartonașul roșu pentru intervenția asupra kosovarului (15). Câteva minute după eliminare, clujenii au fost mai activi, însă s-au retras rapid așteptând atacurile gazdelor.

Lazio a dominat clar jocul, iar o nouă ocazie a lui Milinkovic-Savic a anunțat ceea ce avea să urmeze (44). În prelungirile primei reprize, mingea a ajuns în careu la Immobile, iar atacantul italian a marcat și a stabilit scorul pauzei, 1-0.

La revenirea de la vestiare, campioana României a avut o energie bună și și-a propus să se instaleze în jumătatea adversă. Forcing-ul nu a durat prea mult, iar inițiativa le-a revenit italienilor. În ciuda omului în minus, echipa din Roma a avut și posesia și ocaziile.

Chiar dacă Dan Petrescu a încercat să trimită forțe proaspete la mijloc și în atac, situația de pe teren nu s-a schimbat. "Feroviarii" nu au avut inspirație și au părut că nu au viteza și forța necesară pentru a se lupta cu advesarii.

În finalul meciului, clujenii au apelat la mingile lungi care dau roade în campionat, însă defensiva italiană nu a putut fi surprinsă. Așadar, CFR Cluj pierde prima manșă a play-off-ului Conference League, scor 1-0.

Comenteaza