CFR Cluj poate beneficia de pe urma unui transfer făcut în vară. Clubul ar putea primi aproape un milion de euro

CFR Cluj poate beneficia de pe urma unui transfer făcut în vară. Clubul ar putea primi aproape un milion de euro
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia este aproape de încasa o sumă importantă în urma unei mutări perfectate înaintea actualului sezon.

După un an excelent în tricoul CFR-ului, Simone Scuffet a atras atenția mai multor echipe, iar în cele din urmă a fost transferat de nou-promovata în Serie A la acel moment, Cagliari. Acum, la aproape un an de la transfer, "feroviarii" pot încă beneficia de pe urmă mutării, anunță Digisport.

Pe lânga suma încasată la momentul plecării lui Scuffet, două milioane de euro, CFR Cluj a mai încasat 200.000 de euro după ce goalkeeper-ul a bifat 10 prezențe în tricoul echipei din Sardinia.

Mai mult, dacă formația antrenată de Claudio Ranieri se va salva de la retrogradare, clubul din Gruia ar urma să încaseze încă 800.000 de euro. Cu 3 etape înainte de finalul sezonului, Cagliari ocupă locul 15 în Serie A, cu 4 puncte avans față de primul loc retrogradabil, ocupat de Udinese.

În cele trei meciuri rămase până la finalul campionatului, echipa lui Scuffet va întâlni AC Milan (în deplasare), Sassuolo (deplasare) și Fiorentina (acasă).

Deși nu a fost prima opțiune la startul sezonului, goalkeeper-ul în vârstă de 27 de ani a devenit titular în luna octombrie, iar de atunci a strâns 28 de prezențe în tricoul celor de la Cagliari.

Comenteaza