CFR Cluj pregătește o nouă lovitură după venirea lui Dan Petrescu! Cristi Balaj, președinte în Gruia

CFR Cluj pregătește o nouă lovitură după venirea lui Dan Petrescu! Cristi Balaj, președinte în Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj nu mai are preşedinte Marian Copilu a plecat de la conducerea echipei. Clujenii caută acum un înlocuitor pentru el. 

S-a vorbit despre Dani Coman, despre Florin Prunea şi despre Adrian Ilie pentru înlocuirea lui Copilu, însă primul pe lista scurtă a oamenilor care decid la CFR este Cristian Balaj (50 de ani)!

După ce s-au făcut de râs prin modul în care s-au întâmplat lucrurile la echipă la finalul partidei CFR-Steaua Roşie Belgrad, scor 1-2, şi demiterea celor 12 oameni care erau angajaţii clubului, ardelenii caută să-şi spele imaginea şi îl curtează inisistent pe fostul arbitru internaţional Cristian Balaj.

Preşedintele ANAD are o imaginie foarte bună, păstrată din timpul perioadei în care a fost arbitru şi preşedinte la AJF Baia Mare, dar şi datorită recredibilizării Agenţiei Naţionale AntiDoping, care a putut inclusiv să-şi redeschidă laboratorul de la Bucureşti.

Balaj se află sub contract cu ANAD până în 2024 şi din informaţiile digisport.ro ezită să se reîntoarcă în lumea fotbalului, presărată cu atâtea probleme.

Chiar dacă este vorba despre cel mai puternic club din România, Balaj nu ar agrea mişcarea în primul rând pentru că agenţia pe care o conduce are în derulare proiecte importante care pot produce schimbări în această zonă a sportului pe care cluburile de la noi o ignoră din cauza lipsei banilor, potrivit digisport.ro.

Comenteaza